Suuntaporaukset Maarakennus velj. Jussila Oy

Luotettavaa alitustyötä vuosikymmenten kokemuksella

+358 40 514 1159

Suuntaporaus on maisema- ja ympäristöystävällinen ratkaisu

Teemme suuntaporauksia Länsi-Suomen seudulla kaupungeissa, ympäristönsuojelualueilla sekä muissa kohteissa, joissa yritetään välttää kaivamista. Tämä nopea, ympäristöystävällinen ja maisemaystävällinen porausmenetelmä sopii monenlaisiin kohteisiin. Kun aiemmin ohjattuja reikiä voitiin porata vain vähäkivisiin maalajeihin, on niitä nykyään mahdollista porata myös sekamaihin ja jopa kallioon.


Uusien teknisten ratkaisujen ja kruunuporauksen myötä menetelmän käyttökohteet ovat laajentuneet erilaisiin maalajeihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Suuntaporauksen porauskoot ja pituudet

Halkaisija 40 - 400 mm
Pituus 500 metriin asti.

Suuntaporaus kruunuporauksena

Halkaisija 40 - 160 mm
Pituus 200 metriin asti.


Tarkkaa jälkeä pintarakenteita rikkomatta

Suuntaporaus on ohjattavissa oleva porausmenetelmä, jossa pohjavesiin kohdistuvat riskit ovat pienet. Se mahdollistaa maanalaisen infran asentamisen rikkomatta pintarakenteita, kuten asfalttia ja kiveyksiä. Menetelmän avulla putkilinjojen asennus onnistuu ilman suuria kaivantoja tai häiritseviä liikennejärjestelyjä. Sen ansiosta työskentely on nopeampaa ja tehokkaampaa sen lisäksi, että työn kustannukset pysyvät kurissa.


Suuntaporauksen käyttökohteita

Menetelmää voidaan hyödyntää hyvin monenlaisissa paikoissa ja maalajeissa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi teiden, puistojen, soiden ja vesistöjen alitukset. Menetelmän avulla voidaan asentaa muun muassa salaojat, vesi- ja viemäriputkistot, viettoviemärit, öljy- ja kaasulinjat sekä sähkö-, tele- ja kaasulinjat. Kun menetelmäksi valitaan suuntaporaus, työ sujuu nopeasti ja kätevästi.


Porausta kaikilla menetelmillä

Maarakennus Velj. Jussila käyttää työskentelyssään kattavasti eri porausmenetelmiä. Olemme siis täyden palvelun porausliike, joka hallitsee laajasti kaikenlaiset työskentelytavat. Vain harva alan toimija tarjoaa yhtä monialaista palvelua – monipuolisuus on siis ehdoton valttikorttimme. Sen ansiosta voimme valita eri vaihtoehdoista kohteeseesi ja tarpeisiisi sopivimman porausmenetelmän.


Aluksi valitsemme porattavan maaston korkeuserot huomioiden. Sitten laadimme poraussuunnitelman halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Sen jälkeen suoritamme porauksen vaiheittain edeten pilottiporauksesta avennukseen ja putkeen vetoon. 


Ota yhteyttä suuntaporauksen ammattilaiseen

Onnistunut lopputulos vaatii tekijältä ammattitaitoa ja kokemusta, joita meiltä löytyy usean vuoden ajalta. Olemme tehneet suuntaporauksia lukuisissa kohteissa Länsi-Suomessa Kurikan, Seinäjoen, Vaasan, Kokkolan, Jyväskylän, Tampereen ja Porin seudulla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tiedustelut ja tarjoukset

Maarakennus Velj. Jussila Oy on erilaisten alitustöiden kokenut erikoisosaaja. Meiltä saat tarvittavan toteutuksen vaativiinkin kohteisiin. Tilatessasi toteutuksen meiltä, voit olla varma, että työt tehdään ajallaan ja järkevin kustannuksin.

Kysy lisää tai laita tarjouspyyntö suoraan tulemaan!

Suuntaporaus Kurikka. Maarakennus Jussila