Suuntaporaukset Maarakennus velj. Jussila Oy

Luotettavaa alistustyötä vuosikymmenten kokemuksella

+358 40 514 1159

Suuntaporaus

Menetelmä soveltuu erinomaisesti etenkin sellaisiin kohteisiin, joissa kaivuutyöt eivät tule kyseeseen

Kurikkalainen Maarakennus Velj. Jussila Oy on suuntaporauksen ammattilainen, jolta käyvät kokeneesti urakat kohteesta riippumatta. Toteutamme suuntaporauksia laajalla alueella Länsi-Suomessa, kuten Kurikan, Seinäjoen, Vaasan, Kokkolan, Jyväskylän, Tampereen ja Porin seudulla. Tutustu!

Ohjattava suuntaporaus

Ohjattavan suuntaporauksen menetelmin alitetaan liikenneväyliä, rautateitä, rakennuksia, vesistöjä, soita ja muita vastaavia kohteita. Suuntaporauksella asennetaan vesijohtoja, paineviemäreitä, kaukolämpöputkia sekä tele- ja sähkökaapeleita. Myös viettoviemäreiden asennukset onnistuvat tällä menetelmällä, hieman maaperästä riippuen. Tällä menetelmällä aikaansaadaan läpimitaltaan 40–400 mm ja pituudeltaan aina 500 metrisiä alituksia..

Suuntaporaus kruunuporauksena

Kruunuporauksena tehtävä suuntaporaus sopii etenkin kallion ja kovan maalajin läpivienteihin. Toimitamme PEH-putket ja keskittämisrenkaat työmaalle tarpeen mukaan. Työ voidaan toteuttaa myös tilaajan putkilla. Porattavat koot ovat läpimitaltaan 40–160 mm ja pituudeltaan 200 m.

Tiedustelut ja tarjoukset

Maarakennus Velj. Jussila Oy on erilaisten alitustöiden kokenut erikoisosaaja. Meiltä saat tarvittavan toteutuksen vaativiinkin kohteisiin. Tilatessasi toteutuksen meiltä, voit olla varma, että työt tehdään ajallaan ja järkevin kustannuksin.

Katso tarkemmat yhteystietomme Kurikassa, tiedustele lisää tai lähetä tarjouspyyntö suoraan tulemaan!