Kruunuporaukset Maarakennus velj. Jussila Oy

Luotettavaa alitustyötä vuosikymmenten kokemuksella

+358 40 514 1159

Kruunuporaus - kova maa vaatii järeät menetelmät

Teemme kruunuporauksia Länsi-Suomen seudulla monenlaisissa kohteissa. Kruunu- eli vasaraporaus kannattaa valita alitusmenetelmäksi varsinkin silloin, kun työstetään kovia maalajeja. Erityisen hyvin menetelmä soveltuu ongelmalliseen sekamaahan, joka sisältää soraa, savea, louhetta sekä suuria kiviä. Tällaisissa kohteissa muilla Suomessa käytetyillä alitusmenetelmillä asentaminen olisi joko mahdotonta tai ongelmallista.


Kruunuporauksen porauskoot ja pituudet

Halkaisija 140 - 711 mm välillä (yhdeksän eri kokoa)
Porauspituus 80 metriin asti.


Erittäin pehmeää tai herkkää savimaata työstettäessä, on kruunuporauksen sijaan jokin muu menetelmä yleensä parempi vaihtoehto. Maarakennus Jussilalta löytyy kalustoa kaikkiin eri maalajeihin ja kokemusta kaikista alitusmenetelmistä. Tutustu kokonaisvaltaisiin palveluihimme ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää!


Kiviainesten jauhaminen hienoksi pölyksi

Kruunuporaus on alitusmenetelmä, jolla voidaan tehokkaasti hienontaa kovaa ja tiivistäkin maata. Jopa kivet ja kallio muuntuvat hienoksi pölyksi, kun teräsputken kärjessä oleva porakruunu pyöriessään iskee ja jauhaa maa-ainesta. Porakärki iskee kovaa kohteeseen paineilman avulla.


Kun iskuun yhdistetään mekaaninen liike, voidaan vaivatta hienontaa kovaakin maata. Kruunuporauslaitteiden nykyaikainen tekniikka mahdollistaa myös työskentelyn lähellä rakenteiden pintaa ilman, että tarvitsisi pelätä niiden vaurioitumista.


Salaojaputkien ja vesiputkien poraukset

Teemme kruunuporauksia monenlaisissa kohteissa, joissa maaperä on kovaa ja tiivistä. Tätä menetelmää hyödyntäen olemme asentaneet salaojaputkia, vesiputkia ja sadevesiviemäreitä haastaviinkin paikkoihin. Myös muun muassa paine- ja viettoviemärit, sähkö- ja tietoliikennekaapelit sekä öljy- ja kaasuputkilinjat voidaan asentaa poraamalla.


Miksi kannattaa valita menetelmäksi kruunuporaus?

Tämän porausmenetelmän etuja ovat esimerkiksi hyvä suuntatarkkuus, sekä aloitus- ja lopetuskaivantojen edullisuus. Siirto ja purku on mahdollista suorittaa nopeasti, mikä tekee työskentelystä sujuvaa ja kustannustehokasta. Järjestelmä minimoi maahan kohdistuvat häiriöt, minkä myötä porauksen turvallisuus paranee. Kyseessä on siis erittäin monikäyttöinen menetelmä, koska porauslaitteet läpäisevät kaikenlaisia maa-aineksia savesta jopa kiveen saakka.


Kalustoa ja kokemusta kaikista alitustekniikoista

Maarakennus Velj. Jussila Oy on luotettava poraustöiden ammattilainen, jolla on kalustoa ja kokemusta kaikista alitustekniikoista. Näin ollen palvelumme ovat käytettävissä missä kohteissa tahansa maalajista riippumatta. Oikein valitulla poraustekniikalla voidaan pienentää sekä työn kustannuksia että työskentelyyn kuluvaa aikaa.

Teemme myös suuntaporauksia, joiden avulla voidaan tukea kruunuporauksella tehtäviä alituksia. Näin ollen urakoitsijaksi kannattaa valita yritys, joka tuntee ja hallitsee sujuvasti molemmat poraustekniikat.


Meiltä löytyy soveltuva tekniikka kaikenlaisiin kohteisiin, ja monipuolisella osaamisella ja mahdollisuudella valita eri vaihtoehtoehdoista pääsemme parhaimpaan lopputulokseen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tiedustelut ja tarjoukset

Kurikkalainen Maarakennus Velj. Jussila Oy on erilaisten poraustöiden kokenut ammattilainen. Kun tilaat toteutuksen meiltä, varmistat töiden ajantasaisuuden ja kustannusten paikkaansa pitävyyden.

katso tarkemmat yhteystietomme tästä!

a truck