Kruunuporaukset Maarakennus velj. Jussila Oy

Luotettavaa alistustyötä vuosikymmenten kokemuksella

+358 40 514 1159

Kruunuporaus

Menetelmä sopii myös sellaisiin kohteisiin, joissa työskennellään lähellä tienpintaa

Kurikkalainen Maarakennus Velj. Jussila Oy on kokenut kruunuporausten ammattilainen, jonka avulla alitustyöt saadaan päätökseen kohteesta riippumatta. Toteutamme kruunuporauksia Länsi-Suomen alueella, kuten Kurikan, Seinäjoen, Vaasan, Kokkolan, Jyväskylän, Tampereen ja Porin seudulla.

Kruunuporaus eli vasaraporaus sopii kaikille maalajeille, myös kallioon

Kruunuporaus soveltuu kaikille maalajeille ja myös kallioon vietävät läpimenot onnistuvat tällä menetelmällä. Menetelmä jauhaa maa-ainekset edeltään hienojakoisemmaksi. Suojaputkena läpivienneissä käytetään pääsääntöisesti vahvaa teräsputkea, mutta esimerkiksi kallioon tehty läpivienti voidaan toteuttaa myös ilman putkea. Menetelmällä voidaan porata läheltä tienpintaa, sitä kuitenkaan vaurioittamatta.

Yleisimpiä porauskohteitamme ovat olleet mm. vietto- ja paineviemärit, vesijohdot, kaukolämpöputket, sadevesiviemärit ja -rummut sekä tele- ja sähkökaapelit.

Porauskoot 140–610 mm välillä (kahdeksan eri kokoa), porauksen pituuden ollessa 80 metriin saakka. Toimitamme teräsputket ja keskittämisrenkaat työmaalle, jolloin saat kaiken asiantuntevan tiedon ja taidon samassa paketissa.

Tiedustelut ja tarjoukset

Kurikkalainen Maarakennus Velj. Jussila Oy on erilaisten poraustöiden kokenut ammattilainen. Kun tilaat toteutuksen meiltä, varmistat töiden ajantasaisuuden ja kustannusten paikkaansa pitävyyden.

Kerromme mielellämme lisää, joten katso tarkemmat yhteystietomme tästä!